En del af K13 EVENTS

Vandværkets kontorhotel 

Kontorfaciliteter

Når man arbejder hjemme, kan der være mange undskyldninger og overspringshandlinger der forhindrer et god arbejdsflow. Derfor giver det god mening at finde en kontorplads udenfor hjemmets fire vægge.

Hvis du skal bruge en fast plads til dig eller dit firma så er Vandværket et godt sted. Her er der faciliteter i topklasse. Med en kontorplads på Vandværket, har du adgang til lækre mødelokaler med alt i udstyr. Der er fri kaffe og vand (4 personer, herefter 25kr. Pr person) og en prisvenlig frokostordning. Har du særlige ønsker til forplejning i forbindelse med møder eller en forretningsfrokost, så kan vores restaurant- og cafe være behjælpelige.

Hvis du vil høre mere om mulighederne for en kontorplads på Vandværket, så kontakt os endelig på telefon 60224365 eller skriv til mail@www.vandvaerket.dk.

Hvis du bare har brug for at rykke hjemmekontoret ud en gang imellem, så vil vi foreslå, at de slår dig ned i vores Cafe. Her er god plads til at hive den bærbare frem fra tasken i hyggelige omgivelser og du kan købe alle de fornødenheder, du har brug for som brændstof til en arbejdsdag.

Priser

Vi kan tilbyde: