En del af K13 EVENTS

Bryllup
på Vandværket

Et bryllup er en af livets største begivenheder. Hos K13 sørger vi for at jeres store dag bliver præcis som I ønsker. I kan blot læne jer tilbage og nyde dagen med hinanden og jeres gæster.

Jeres bryllup fyldt med romantik og magi

Hos K13 har vi har stor erfaring med at arrangere bryllupper. Vi ved at dette er jeres vigtigste dag, og vi vil gøre alt vi kan for at skabe jeres drømmebryllup, som både I og jeres gæster vil se tilbage på med glæde resten af livet.

Hvert bryllup er unikt, og derfor kan prisen også variere. For at få et konkret tilbud på dit bryllup, skal du blot kontakte os eller udfylde vores bookingformular, så sender vi dig et oplæg.

Hvert bryllup er unikt, og derfor kan prisen også variere meget. Men vi vil alligevel forsøge at komme med en idé til en helt standard pakke. For at få et helt konkret tilbud på dit bryllup, skal du blot kontakte os eller udfylde vores bookingformular, så sender vi dig et oplæg.

Middag

Op til 4 timer

Middag og fest

Op til 8 timer

Mulighed for tilkøb af ekstra timer, bar, dessertvin, natmad, blomster, duge, underholdning og musik.

Man kan ikke være for tidligt ude når det kommer til bryllupsplanlægning

Du skal selvfølgelig lige finde den udkårne først, men derefter er det en god idé at være ude så hurtigt som muligt med forberedelserne, da rigtigt mange af de populære datoer bliver booket flere år i forvejen. Så kontakt os gerne allerede i dag, for at få et uforpligtende tilbud og høre om ledigheden på den dato I drømmer om.

Vi bestræber os på at svare tilbage inden for 2 hverdage