En del af K13 EVENTS

Firmafest på Vandværket

Vigtigheden af et godt kollegialt socialt fællesskab på arbejdspladsen er ikke til at tage fejl af – det giver gladere medarbejdere der elsker at gå på arbejde. Derfor er firmafester vigtige, så dine medarbejdere får tid og mulighed for at mødes i nogle nye rammer, og tale om andet end arbejde. Hold jeres julefrokost på Vandværket, så sørger vi for at jeres medarbejdere får en fantastisk fest.

Vi har stor erfaring med at arrangere alverdens festligheder, herunder selvfølgelig også diverse firmafester.

En god sommerfest hvor I kan stå på vores udendørs træterrasse under glitrende lyskæder, med sommerlige drinks og nyde en god middag inspireret af årstidens råvarer. Glæden og det sociale bånd der skabes vil vare langt ind i den mørke vinterperiode, helt indtil julefrokosten. Lader du os stå for jeres firmafest er du sikker på at få en god dag og aften, som dine medarbejdere længe vil takke for dig efterfølgende. Vil I starte ud med lidt fagligt indhold? Så start dagen med en hel eller halv dags intern konference eller workshop inden festlighederne. Du kan også roligt selv slappe af og nyde eventet – vi har styr på det hele.

En unik stemning i unikke rammer

Hver forespørgsel er unik, og derfor kan prisen også variere meget. Men vi vil alligevel forsøge at komme med en idé til et helt standard event. For at få et helt konkret tilbud på dit møde eller konference, skal du blot kontakte os eller udfylde vores bookingformular, så sender vi dig et oplæg.

Middag og fest

Op til 8 timer

Mulighed for tilkøb af ekstra timer, bar, dessertvin, natmad, blomster, duge, underholdning og musik.

Man kan ikke være for tidligt ude når det kommer til festplanlægning

Det er altid en god idé at være ude så hurtigt som muligt med forberedelserne, da rigtigt mange af de populære datoer bliver booket flere år i forvejen. Så kontakt os gerne allerede i dag, for at få et uforpligtende tilbud og høre om ledigheden på den dato I ønsker.

Vi bestræber os på at svare tilbage inden for 2 hverdage