En del af K13 EVENTS

Konfirmation på Vandværket

Når et ungt menneske træder ind i de voksnes rækker, har vi en stolt tradition i Danmark for at fejre det med familie og venner. Vi kan stå for hele jeres arrangement, så I blot skal nyde dagen med jeres gæster.

Vi har stor erfaring med at arrangere alverdens festligheder, herunder selvfølgelig også konfirmationer.

Vi ved at det er en vigtig dag for det unge menneske, som længe har glædet sig til den store dag mens de har gået til konfirmationsforberedelse. Hos os skal I ikke bekymre jer om afviklingen, vi sørger for at hele dagen forløber som aftalt, så I skal bare koncentrere jer om at have en god dag med venner og familie.

Fornem stemningen

Hver forespørgsel er unikt, og derfor kan prisen også variere meget. Men vi vil alligevel forsøge at komme med en idé til en helt standard pakke.
For at få et helt konkret tilbud på jeres fest, skal du blot kontakte os eller udfylde vores bookingformular, så sender vi dig et oplæg.

Middag

Op til 4 timer

Middag og fest

Op til 8 timer

Mulighed for tilkøb af ekstra timer, bar, dessertvin, natmad, blomster, duge, underholdning og musik.

Man kan ikke være for tidligt ude når det kommer til konfirmation

Det er altid en god idé at være ude så hurtigt som muligt med forberedelserne, da rigtigt mange af de populære datoer bliver booket flere år i forvejen. Så kontakt os gerne allerede i dag, for at få et uforpligtende tilbud og høre om ledigheden på den dato I ønsker.

Vi bestræber os på at svare tilbage inden for 2 hverdage