En del af K13 EVENTS

Julefrokost på Vandværket

Firmajulefrokosten er en stor tradition i Danmark, og det er noget dine medarbejdere ser frem til med stor glæde hvert år. Hold jeres julefrokost på Vandværket, så sørger vi for at I får en fantastisk aften.

Vi har stor erfaring med at arrangere alverdens festligheder, herunder selvfølgelig også julefrokoster.


Vi ved at det er en begivenhed der bliver set frem til længe, og dine medarbejdere går sikkert allerede og taler om hvad der bliver årets tema og hvad de skal have på. Lader du os stå for jeres julefrokost er du sikker på at få en god aften, som dine medarbejdere længe vil takke for dig
efterfølgende. Du kan også roligt selv slappe af og nyde aftenen – vi har styr på det hele.

En unik stemning i unikke rammer

Hver forespørgsel er unik, og derfor kan prisen også variere meget. Men vi vil alligevel forsøge at komme med en idé til et helt standard event. For at få et helt konkret tilbud på dit møde eller konference, skal du blot kontakte os eller udfylde vores bookingformular, så sender vi dig et oplæg.

Middag

Op til 4 timer

Middag og fest

Op til 8 timer

Mulighed for tilkøb af ekstra timer, bar, dessertvin, natmad, blomster, duge, underholdning og musik.

Man kan ikke være for tidligt ude når det kommer til julefrokosten

Det er altid en god idé at være ude så hurtigt som muligt med forberedelserne, da rigtigt mange af de populære datoer bliver booket flere år i forvejen. Så kontakt os gerne allerede i dag, for at få et uforpligtende tilbud og høre om ledigheden på den dato I ønsker.

Vi bestræber os på at svare tilbage inden for 2 hverdage